Move to cure
cycling event

Join the Move to Cure Cycling Event

Antwerp, 26/5/2024!

Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol fietsen, community & giving back!
Move to Cure is verheugd om je uit te nodigen voor een fiets evenement in hartje Antwerpen ten voordele van Special Olympics Belgium.

What to expect?

Uitgestippelde tours:

Kies jouw avontuur met onze georganiseerde tochten - 45km, 85km, of 125km! Of je nu een recreatieve (koers)fietser bent of een ervaren wielrenner, er is voor iedereen een route om de schoonheid van Vlaanderen te ervaren. Maar dat is niet alles - ervaar ook het inspirerende verhaal van Move To Cure terwijl je langs de plek rijdt waar het allemaal begon!

Starttijden variëren per tour:

45 km: 10u - 11u

85 km: 9u - 10u

125 km: 8u - 9u

De start vindt plaats bij Move To Cure Antwerp (Jan Van Rijswijcklaan 162, 2020 Antwerpen).

Voor elke afstandsoptie zullen we je rit voorzien van bevoorradingsstations die onder andere voorzien zijn van 6D Sports Nutrition om je energie op peil te houden !

Goodiebag:

Elke deelnemer wordt verwend met een goodiebag vol essentiële items voor de ultieme fietservaring, inclusief benodigdheden om je energiek te houden tijdens de tocht. Denk aan handige voorzieningen zoals een fietsbidon een bon van Addict Store, en nog veel meer!

MTC Preparation:

Your safety is our priority & preparation is key ! Bereid je voor met ons MTC oefenprogramma, gericht op blessurepreventie, exclusief voor deelnemers. Alle deelnemers ontvangen oefeningen samengesteld door het medische team van MTC om een gezonde rit te garanderen.

Post-Ride Celebration:

Na de rit worden er verfrissende drankjes en heerlijk eten voorzien! Met de nodige beats om de overwinning te vieren! Elke deelnemer start alvast met een gratis consumptie.

Steun het goede doel:

Door deel te nemen, kan je een ​​positieve impact maken op het leven van mensen met een verstandelijke beperking, want de winst gaat naar Special Olympics Belgium.

Of je kan ook bijdragen door de MTC Cyclo-outfit te kopen, want voor elk gekochte item wordt er 5 euro gedoneerd.Shop (movetocure.com)

Onze outfits zijn gemaakt van professionele, hoogwaardige materialen, en zorgen voor zowel stijl als comfort op jouw fiets.

Voor meer informatie, check de registratielink & stay tuned via onze sociale media en Strava community!