3D-Screening

Aan het trainen voor een sportieve uitdaging ? Zin in een marathon ? Een bureaujob ? Last tijdens het sporten? Of gewoon op zoek naar motivatie om te beginnen bewegen? Wij bieden individuele pakketten aan voor iedereen!

Elke sport is anders. Elke mens is anders. En meten is weten ! Dus laat je screenen alvorens te gaan sporten. Zo kan je gericht en preventief te werk gaan om latere problemen te voorkomen! Maar ook om je lichaam optimaal te trainen & plezier en energie uit het sporten te halen binnen je eigen limieten.

Dit kan aan de hand van ons uniek markerless motion screening systeem, de meest geavanceerde tool in de markt!

Er wordt een volledige biomechanische bewegingsanalyse van jou gedaan. Die wij ook toepassen bij onze rode duivels & alle topsporters die je mogelijks tegen het lijf kan lopen bij ons!

Deze analyse verloopt aan de hand van hoogtechnologische software met 7 camera's, aangevuld met functionele testen, specifiek voor jouw sport, job, discipline,....

Alle zwakke plekken worden in kaart gebracht waardoor we enerzijds een voorspelling kunnen maken van je toekomstige blessures. Maar anderzijds brengen we ook je huidige letsels in kaart zodat we die meteen kunnen aanpakken.

Voor wie is dit geschikt?

Dit is een instap pakket voor iedereen. Ben je een beginnende sporter, breng je zwaktes in kaart om gericht te gaan trainen. Heb je last tijdens het fietsen, laten we kijken waar het fout loopt. Heb je een zittende job en last van je rug? Check. Wil je kijken hoever je staat in je revalidatie? Check. Je eigen lichaam eens in kaart brengen & preventief werken? Check. Het is nuttig voor iedereen !

Wat zal je bereiken?

De resultaten van de screening worden in een mooi rapport gegoten, zodat er steeds een (her)evaluatie kan gemaakt worden. En hiermee kan je verder aan de slag ! Naar de kiné, PT, podoloog, bikefitter,… Of gewoon zelf aan het sporten gaan! Het is sporttak overschrijdend en op maat gemaakt! Van de recreatieve sporter tot topsporter.

Wat is inclusief?

Kostprijs : €150

->Intake gesprek

->Screening

->Rapport met data

->oefeningen

Ons team kan je helpen