3D-Screening

Aan het trainen voor een sportieve uitdaging ? Zin in een marathon ? Een bureaujob ? Last tijdens het sporten? Of gewoon op zoek naar motivatie om te beginnen bewegen? Wij bieden individuele pakketten aan voor iedereen!

Laat jouw dierbaren gezond starten met één van onze pakketten !

Welk programma past het best bij jou?

1.    JUST THE MEASURED ONE

Elke sport is anders. Elke mens is anders. En meten is weten ! Dus laat je screenen alvorens te gaan sporten. Zo kan je gericht en preventief te werk gaan om latere problemen te voorkomen! Maar ook om je lichaam optimaal te trainen & plezier en energie uit het sporten te halen binnen je eigen limieten.

Dit kan aan de hand van ons uniek markerless motion screening systeem, de meest geavanceerde tool in de markt!

Er wordt een volledige biomechanische bewegingsanalyse van jou gedaan. Die wij ook toepassen bij onze rode duivels & alle topsporters die je mogelijks tegen het lijf kan lopen bij ons!

Deze analyse verloopt aan de hand van hoogtechnologische software met 7 camera's, aangevuld met functionele testen, specifiek voor jouw sport, job, discipline,....

Alle zwakke plekken worden in kaart gebracht waardoor we enerzijds een voorspelling kunnen maken van je toekomstige blessures. Maar anderzijds brengen we ook je huidige letsels in kaart zodat we die meteen kunnen aanpakken.

Voor wie is dit geschikt?

Dit is een instap pakket voor iedereen. Ben je een beginnende sporter, breng je zwaktes in kaart om gericht te gaan trainen. Heb je last tijdens het fietsen, laten we kijken waar het fout loopt. Heb je een zittende job en last van je rug? Check. Wil je kijken hoever je staat in je revalidatie? Check. Je eigen lichaam eens in kaart brengen & preventief werken? Check. Het is nuttig voor iedereen !

Wat zal je bereiken?

De resultaten van de screening worden in een mooi rapport gegoten, zodat er steeds een (her)evaluatie kan gemaakt worden. En hiermee kan je verder aan de slag ! Naar de kiné, PT, podoloog, bikefitter,… Of gewoon zelf aan het sporten gaan! Het is sporttak overschrijdend en op maat gemaakt! Van de recreatieve sporter tot topsporter.

Wat is inclusief?

Kostprijs: €75

->Intake gesprek

->Screening

->Rapport met data

2.    THE MEASURED REHAB’ER

Meet niet alleen, maar neem ook meteen actie !

Laat één van onze topkinesisten diep in jouw data duiken & een individueel oefenschema opstellen. Start ook meteen via een opvolg sessie van 1 uur met een gespecialiseerde Movetocure kinésitherapeut.

Voor wie is dit geschikt?

Dit pakket is geschikt voor iedereen die meteen een stapje verder wil gaan &zich medisch wil laten begeleiden volgens de principes van functionele revalidatie. Voor iedereen die al sportend wil herstellen van slopende blessures en pijn. Maar ook voor zij die eerder kampten met blessures in het verleden en herval willen voorkomen. En dit alleen door te bewegen.

Wat zal je bereiken?

Je zal komaf maken met huidige letsels en blessures, maar ook herval voorkomen.Met een uitgebalanceerd trainingsprogramma gaan we preventief je zwakke plekken versterken. En dit natuurlijk al sportend. Move To Cure, bewegen om te genezen.

Wat is inclusief?

Kostprijs: €170

->Intake gesprek

->Screening

->Rapport met data

->1u sessie met een kinesitherapeut

 3.    THE MEASURED TRAINER

Voor wie is dit geschikt?

Wil je jouw atletisch vermogen verbeteren aan de hand van de resultaten van de screening? Bepaalde sportieve resultaten behalen of net opstarten? Dan is dit pakket voor jou geschikt. Op basis van de data, jouw vaardigheden en doelen stelt onze PT een oefenschema samen. Elk schema bestaat uit specifieke trainingsmethodes om de gewenste resultaten te behalen. Specifiek voor jouw lichaam, via sportspecifieke oefenvormen die steeds een link hebben met jouw individuele updates die nodig zijn om nog beter te presteren.

Wat zal je bereiken?

Je kan op voorhand zelf een doel stellen dat je wil bereiken. Fit geraken, fit blijven, een wedstrijd,… Wij zorgen ervoor dat we samen met jou dit doelbereiken, helemaal binnen de noden van jouw lichaam.

Wat is inclusief?

Kostprijs: €150

->Intake gesprek

->Screening

->Rapport met data

->1u sessie met een personal trainer

4.    THE MEASURED RUNNER

Voor wie is dit geschikt?

Wens je deel te nemen aan een (halve) marathon of 10 miles of dodentocht of eender welke andere uitdaging? Ben je een loper en op zoek naar verbetering? Wijzorgen voor een gepersonaliseerd trainingsschema voor 7 weken met de nodige tips ! Dit schema start vanuit de data van jouw screening. En wordt verder opgebouwd naargelang je vaardigheden, ervaring en doel dat je wil bereiken.

Wat zal je bereiken?

Enerzijds het loopdoel dat je zelf stelt, maar anderzijds ook pijnvrij, zonder blessures doorheen je trainingsperiode walsen (of lopen). Dankzij de screening worden mogelijke toekomstige blessures voorkomen.

Wat is inclusief?

Kostprijs: €150

->Intake gesprek

->Screening

->Rapport met data

->Individueel loopschema speciaal voor jou opgesteld

Ons team kan je helpen